Campania #mereufrumoasa a Asociatiei Zetta a insemnat bucurii pentru multe paciente si provocari profesionale importante pentru medicii Spitalului Zetta. Asa a ajuns la noi, in octombrie 2021, doamna Antoanela Vieru, 49 de ani. Corpul ii fusese incercat de necazuri majore.

In urma cu patru ani trecuse printr-o reconstructie imediata cu implanturi, dupa o dubla mastectomie realizata ca terapie pentru cancer mamar. La inceputul lui 2021 i s-au pus implanturi mai mari, masura luata in urma aparitiei de contractii capsulare. Cand ne-am cunoscut, implanturile ii “fugeau” in jos, miscandu-se pe tot toracele.

Dar n-a fost sa fie o interventie din motive de destin deturnat crunt: fiica doamnei Vieru a suferit un accident auto grav, lasandu-i o viata de singuratate in viitor. S-a simtit in stare sa suporte o operatie in luna aprilie. Compania POLYTECH a oferit pro bono doua implanturi pentru un nou schimb, iar capsula – care era latita lateral si in jos – a fost inchisa. Acesta este, de fapt, raspunsul protector al sistemului imunitar impotriva prezentei unui obiect strain.

Medici bravi au fost dr. Raluca Berheci si dr. Alina Mitcan, specialiste in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva. Doua femei cu vocatia reusitei exersata in mii de feluri dupa ani de munca la cel mai inalt nivel.

Voi puteti sprijini cazurile Asociatiei Zetta printr-o simpla donatie care cu siguranta va schimba vieti!

Donati online aici sau in conturile:

CONT LEI: RO10 BTRL RON CRT 041 240 3901

CONT EURO: RO57 BTRL EUR CRT 041 240 3901