Pe langa aspectul medical care reprezinta scopul principal al Asociatiei Zetta, aceasta isi propune sustinerea educatiei prin sprijinirea studentilor la medicina si a tinerilor medici rezidenti talentati, in vederea accesului la diferite programe de instruire continua si a dezvoltarii profesionale in domeniul Chirurgiei Plastice si Microchirurgiei Reconstructive.

Asociatia Zetta a organizat o prezentare sustinuta de Prof. Dr. Hakan Ağır

Asociatia ZETTA a organizat un eveniment pentru tinerii rezidenti de chirurgie plastica din Romania.

Prof. Dr. Hakan Ağır, venit de la Acibadem Healthcare Group, unul din punctele de referinta pentru institutiile academice de sanatate din lume, le-a prezentat tinerilor rezidenti din Romania cazuri complexe de chirurgie plastica reconstructiva.

Multumim Acibadem Servicii Medicale si Dr. Hakan Ağır pentru aceasta experienta atat de utila pentru medicii aflati la inceput de drum!

Asociatia Zetta premiaza medicii merituosi

Unul dintre principalele obiective ale Asociației Zetta este acela de a-i sustine pe tinerii medici care au ales domeniul chirurgiei plastice sa se specializeze și sa exceleze in acest domeniu.

In cadrul Galei Zetta – “Ajuta-ne sa ajutam!”, Asociatia Zetta a oferit mai multe premii si burse pentru medicii cu merite deosebite in aceasta specializare, in valoare totală de 7000 euro.

S-au oferit premii pentru:

  • Rezidentul Plastician al anului 2018
  • Chirurgul Plastician al anului 2018
  • Chirurgul Plastician cu cea mai buna activitate științifică în anul 2018
  • Debut în carieră
  • Chirurgul Plastician al anului 2018 pentru activitate științifică
  • Premiul Mentorul anului 2018
  • Premiul pentru Întreaga Carieră

Stagii de practica pentru rezidenti

Asociatia Zetta, prin intermediul Clinicii Zetta, ofera gratuit tinerilor medici rezidenti stagii de specializare. In perioada 1 Octombrie – 31 Decembrie am avut placerea de gazdui un numar de 3 medici rezidenti.

Cu ajutorul Asociatiei Zetta, colega noastra Kt. Adriana Serban, kinetoterapeut principal in cadrul Clinicii Zetta, a participat la cursul organizat de catre Societe Francaise de Brulologie, din Lorient, Franta.

In Romania nu exista cursuri specializate sau specialisti in recuperare pentru pacientii care au suferit arsuri si interventii chirurgicale post arsuri, fapt pentru care, cu ajutorul Asociației Zetta, colega noastră Dr. Adriana Serban, Kinetoterapeut principal in cadrul Clinicii Zetta, a putut participa la cursul organizat de catre Societe Francaise de Brulologie, din Lorient, Franta.

De ce este importantă Kinetoterapia?

Pacientul care a suferit arsuri necesită un tratament complex realizat de catre o echipa multidisciplinara.

Kinetoterapia este importanta inca din prima zi a ingrijirii pacientului ars, folosind tehnici adaptate diferitelor stadii ale cicatrizarii.