In data de 20 noiembrie 2019, ora 19:00, la Le Chateau, Asociatia Zetta va organiza cea de-a doua editie a Galei caritabile ,,Zetta – Ajuta-ne sa ajutam!’’.

Gala caritabila Zetta este un eveniment de recunoastere si stimulare a responsabilitatii sociale, care isi propune sa devina o traditie in Romania. Aflat la a doua editie, evenimentul a beneficiat de prezenta unor companii multinationale de prestigiu, firme locale de succes, personalitati ale vietii publice.

In acelasi timp, Gala Zetta – Ajuta-ne sa ajutam! reprezinta cea mai importanta actiune de strangere de fonduri pentru sprijinirea copiilor si adultilor cu situatii sociale precare si diagnosticati cu patologii complexe, pentru a putea beneficia de interventii chirurgicale complexe de chirurgie plastica, aici, in Romania. Si asta pentru ca avem 10 medici voluntari care se implica cu toata inima in proiectele asociatiei.

Suntem Asociatia Zetta. Si ne pasa. Cand omul ne bate la usa, noi stim ca are mare nevoie de ajutor. Cand deschidem si vedem un parinte cu ochii in lacrimi, stim ca micutul lui trece printr-un moment de cumpana. Cand pe chipul unei femei ce ne calca pragul se citeste ingrijorarea, intelegem ca speranta ei e in mainile noastre. De fapt, cu asta ne ocupam. Cu speranta transformata in realitate. Cu redarea sansei la viata. Cu regasirea zambetului. Suntem mana deschisa intinsa catre mana care cere ajutor.

Doctorul Dragos Zamfirescu, experienta lui si cei peste 20 de ani in care mii de vieti au fost schimbate in bine inseamna temelia noastra. Suntem o echipa si o familie unita in jurul unui medic cu o inima mare. Avem un vis, acelasi vis in fiecare zi: sa ii vedem pe cei ce ne-au calcat pragul plecand mai departe in viata sanatosi. Fara ingrijorare pe chip, fara teama sau deznadejde. Si cu increderea ca pot spune mai departe: m-am vindecat aici, la mine acasa. In Romania. Unde chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva pot face minuni.

Reusitele noastre ne incurajeaza sa ne continuam misiunea. Sa o celebram, an de an. Sa ii sustinem pe studentii si pe medicii rezidenti talentati prin burse de studii in mari centre medicale ale lumii, de unde sa se intoarca acasa cu o experienta pretioasa pentru medicina romaneasca.

Putem ajuta. Dar mesajul nostru e simplu: ajuta-ne sa ajutam! Acesta este scopul galei noastre, sa strangem oameni buni si sensibili la un loc, intr-o seara a premiilor, dar mai ales a mainilor ce se impreuneaza spre a oferi ajutor.

Iata ce ne propunem la gala de anul acesta:

✓ Sa te avem alaturi, inainte de toate, in seara de 20 noiembrie, la Le Chateau.

✓ Sa iti facem cunoscuta emotia muncii noastre si reusitele medicale ce ne motiveaza sa mergem inainte.

✓ Sa strangem fonduri pentru a ajuta medicii voluntari ai asociatiei sa ajute! Ne-am propus ca anul viitor sa realizam cel putin 50 de interventii gratuite pentru oamenii cu probleme grave de sanatate ce nu au posibilitati materiale (reconstructii mamare in urma cancerului la san, malformatii congenitale, reconstructii in urma accidentelor, incendiilor, redarea functionalitatii membrelor, etc). Operatiile sunt facute gratuit de Asociatia Zetta, medicii clinicii Zetta contribuind pro bono la realizarea interventiilor, doar consumabilele trebuie acoperite financiar (au un cost mediu de 1000 euro/interventie). Avem nevoie de sprijin pentru a strange cei 50.000 de euro necesari scopului nostru, dar ne propunem si sa facem un pas inainte: orice suma adunata peste ceea ce ne-am propus mai sus, va fi investita in dotarea clinicii din punct de vedere medical.

✓ Sa oferim burse studentilor la medicina si medicilor rezidenti cu rezultate notabile, sa sustinem astfel viitorul in chirurgia plastica reconstructiva.

Trei motive pentru a participa la aceasta Gala:

• Veti petrece o seara deosebita, contribuind in acelasi timp la ajutorarea copiilor si adultilor care au nevoie de interventii chirurgicale complexe

• Va puteti invita partenerii de afaceri sau angajatii la un eveniment de clasa

• Va puteti promova afacerea in cadrul unui eveniment de top si va cultivati relatiile cu ceilalti reprezentanti ai mediului de afaceri si oaspeti de onoare