Asociatia Zetta, partener la Editiei a V-a a evenimentului Dream’s Balloon – O zi despre ele

O zi dedicata frumusetii care nu poate fi invinsa de nicio boala.

10 SUPRAVIETUITOARE ALE LUPTEI CU CANCERUL SI-AU REDESCOPERIT STRALUCIREA SI FEMINITATEA

Zece paciente care traiesc si lupta cu diagnosticul de cancer s-au bucurat de relaxare si rasfat prin sedinte de machiaj si de coafura. Evenimentul Dream’s Balloon a avut loc la Grand Hotel Continental si a culmina cu unspectacol de muzica, dans si magie.

Ideea acestui eveniment a plecat de la Manuela Holban care intr-un moment critic, cand a realizat ca zilnic sunt atat de multe persoane care traiesc in durere, intr-o viata rece, de consum, ambalaje si suflete goale, a decis ca de la ea poate incepe schimbarea.

Asa a aparut Dream’s Balloon: proiectul care aduce zambete pe chipul femeilor diagnosticate cu cancer.

Anual, conform estimarilor, sunt diagnosticate cu cancer mamar 9.000 de femei la nivel national, dintre care o treime mor. Incidenta cancerului de san si a mortalitatii datorate acestei patologii este permanent in crestere. Studiile arata ca una din opt femei, va face in decursul vietii cancer de san.

Doua treimi dintre femeile diagnosticate si tratate pana acum, supravietuiesc.

Asociatia Zetta a sustinut acest proiect minunat despre ele, despre femeile care s-au luptat sau care inca lupta cu aceasta boala cumplita.

O zi despre ele!

In avantul catre dorintele si aspiratiile noastre, insesizabil, viata poate lua un alt curs – asa cum un balon poate pluti intr-o directie necunoscuta sau se poate sparge dintr-o simpla atingere. Balonul poate fi considerat un simbol al fragilitatii umane, al lucrurilor trecatoare, dar si al sperantei, al zborului usor catre vis si implinire. Astfel, Manuela Holban prin talent, implicare si dorinta de a face cat mai multi oameni fericiti in jur a indraznit sa creada in visul sau si sa-l transforme in realitate.

Dream’s Balloon nu e un tratament medicamentos. Dream’s Balloon e un gest de umanitate. Este un proiect din suflet, despre si pentru suflete.

Puterea noastra sta in devotamentul pentru lucrurile marunte si frumoase!