Joi, 26 ianuarie 2023, a avut loc a 7-a ediție a evenimentului Dream’s Balloon. Un proiect menit să aducă zâmbete pe chipul femeilor diagnosticate cu cancer. Un proiect cu oameni, despre și pentru oameni.

Evenimentul a avut în prim plan 15 doamne cu vârste cuprinse între 32 și 59 de ani, supraviețuitoare ale luptei cu cancerul mamar care și-au redescoperit strălucirea și feminitatea.

Pentru aceste 15 doamne curajoase răsfățul a început încă din prima parte a zilei, când au avut la dispoziție o echipă întreagă de make-up artiști, hair-styliști, designeri și numeroși alți artiști și voluntari, care s-au implicat și au reușit să le ofere o zi dedicată lor. Totodată, au luat parte la o sesiune de terapie de grup susținută de Bianca Poptean, psiholog și psihoterapeut în formare, având ca temă schimbarea mentalității de victimă în cea de învingătoare.

În a doua parte a evenimentului, cei peste 150 de invitați au putut să admire cele 15 doamne miraculoase în ținutele designerului Raluca Soare. Evenimentul s-a bucurat de prezența doamnei Diana-Loreta Păun, Consilier Prezidențial – Departamentul Sănătate Publică.

Printre speakerii evenimentului s-au numărat: Andreea Constantin-Vîlcioiu – membru fondator Asociația Zetta, Nicoleta Pauliuc – Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat; Andreea Maria Kurtuhuz – expert în coaching și nutriție; Dr. Dragoș Zamfirescu și Dr. Ina Petrescu – medici primari Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă; Dr. Alexandru Stoian, Dr. Alina Mîtcan și Dr. Amit Beedasy – medici specialiști Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, dar și pacientele care au povestit din experiența lor și au oferit sfaturi pentru că sunt atâtea de învățat de la ele!

Ziua s-a încheiat cu un fashion show marca Alin Gălățescu, Art Director, unde au participat frumoasele modele de la MRA MODELS AGENCY, purtând creațiile designerilor Aleha Toncea și Mary Sten by Mariana Stan.

La final, cele 15 doamne au declarat că s-au simțit speciale, că au avut o zi memorabilă, cu trăiri de o intensitate maximă, că au avut parte de o experiență exraordinară, dar și că acest eveniment le-a rămas în suflet.

Ideea acestui eveniment a plecat de la artistul Manuela Holban care, într-un moment critic, când a realizat că zilnic sunt atât de multe persoane care trăiesc în durere, într-o viață rece, de consum, ambalaje și suflete goale, a decis că de la ea poate începe schimbarea. În avântul către dorințele și aspirațiile noastre, insesizabil, viața poate lua un alt curs – așa cum un balon poate pluti într-o direcție necunoscută sau se poate sparge dintr-o simplă atingere. Balonul poate fi considerat un simbol al fragilității umane, al lucrurilor trecătoare, dar și al speranței, al zborului ușor către vis și împlinire.

Manuela Holban: „Prin talent, implicare și dorința de a face cât mai mulți oameni fericiți în jur, am îndrăznit să cred în visul acesta și să-l transform în realitate. Pasiunea mea și spiritul de a ajuta a atras alți colegi din industria de beauty și nu numai, iar acum, ne-am unim forțele pentru a le oferi o zi specială doamnelor care, în lupta cu această cumplită boală, au lăsat grija de sine pe ultimul loc!”

Asociația Zetta susține acest proiect minunat despre ele, despre femeile care s-au luptat sau care încă luptă cu această boală cumplită. Aceste femei sunt curajoase, optimiste, frumoase, iar noi ne-am dorit să le oferim ceea ce merită: apreciere și răsfăț, “O zi despre ele”! O zi pentru ca femeile bolnave de cancer să-și recapete încrederea în sine!

Andreea Constantin-Vîlcioiu (membru fondator): „Asociația Zetta și Dream’s Balloon reprezintă modul nostru de a ne arăta respectul față de comunitatea din care facem parte, dovedind implicare activă în viața comunității și angajament constant față de împlinirea necesităților acesteia.

Evenimentul a avut loc într-un cadru exclusivist asigurat de Biavati Events, iar invitații speciali au fost renumitul Tenor Alin Stoica – singurul Român premiat cu PAVAROTTI Award – cea mai prestigioasă distincție a domeniului și soția sa Soprana Stephanie Radu.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Zetta, în colaborare cu pictorul Manuela Holban (inițiatorul proiectului), directorul de modă Alin Gălățescu și alți parteneri.

Partenerii evenimentului: Biavati Events, Georgiana Iordache Design, GA – Hair Color Center, LP Makeup, La Roche-Posay, Cuptorul cu Lemne, Pharmacare Expert, YourTherapist.ro, Restylane, MRA Models Agency, Erika Gonczi Hair Design, Vinador.ro, Health Concept.ro, Solo Caffe, Dacris, Infinity MedTech, Professional Presentation Solutions, Breast Implants by Mentor România cu bunăvoința doamnei Beatrice Vîlcu, Livada Micul Fermier, Pro Tech It, Black Lotus Tattoos, IG vision – Ecrane LED, Carpatina și Velocità.