Serile Zetta Art Editia l

In data de 14 Iunie, Asociatia Zetta gazduita de Galeria de Arta Alexandra’s a lanasat conceptul ”Serile Zetta Art”.,

O seara caritabila de socializare pentru profesionisti din lumea medicala care s-au bucurat de o atmosferă relaxată, dublată de entuziasmul revederii unor prieteni dragi și colaboratori neprețuiți.

Îi mulțumim scriitorului Bogdan Stoica pentru maniera profesionistă cu care a condimentat evenimentul, gazdelor de la Galeria Alexandra’s pentru că ne-au făcut să ne simțim ca acasă, partenerilor noștri Aqua Carpatica și Kvint, grație cărora ne-am alintat cu băuturi de excepție, precum și soliștilor Sorina Rotaru&Alexandru Ungureanu care ne-au încântat cu interpretarea desăvârșită.

Fondurile provenite din achiziționarea biletului de participare au fost donate Asociației Zetta, pentru a putea continua seria intervențiilor reparatorii și reconstructive pro bono programate pentru perioada următoare. Mulțumim medicilor prezenți pentru că au răspuns invitației noastre!

By | 2019-05-28T08:31:20+00:00 octombrie 4th, 2018|Evenimente|0 Comments

About the Author: