In data de 26 Mai 2018, Asociatia Zetta si-a sarbatorit micii pacienti cu ocazia zilei de 1 Iunie,

Ne-am bucurat alături de micii noștri pacienți de vreme bună și de clipe minunate petrecute laolaltă, ne-am amuzat cu piesa ”Alice în Țara Minunilor” pusă în scenă de Compania de teatru Easy Play, am meșterit, am desenat, am admirat lucrările copiilor de la Liceul Tonitza și am descoperit, împreună, puterea darului unui copil către alt copil.

Participanții la eveniment au putut cumpăra lucrările expuse de elevii Liceului Toniza, dar și obiectele donate de copiii de la Grădinița lui Matei, jucării croșetate donate de o pacientă a Asociației Zetta și bijuterii realizate cu aceeași îndemânare cu care îngrijește pacienții, de minunata noastră asistentă Mona!

Fondurile strânse cu acest prilej vor fi destinate achiziționării materialelor medicale atât de necesare pentru intervențiilor pro bono realizate de către medicii Clinicii Zetta.

Mulțumim partenerilor noștri: Muzeul Satului din București, Compania de Teatru Easy Play, Grădinița lui Matei și Liceul de Arte Plastice ”Nicolae Tonitza”, pentru implicarea lor, pro bono, în acest eveniment!