Gala Zetta a marcat recent șase ani de activitate remarcabilă în domeniul medical românesc, prin celebrarea Asociației Zetta. Acest eveniment a fost o platformă de întâlnire pentru medici, susținători și pacienți, reafirmând angajamentul lor comun pentru schimbarea vieților prin operații complexe efectuate pro bono. Această reuniune evidențiază devotamentul Asociației Zetta față de îmbunătățirea accesului la îngrijiri medicale de înaltă calitate, prin colaborarea unor minți strălucite și inimi dedicate din domeniul medical.

La eveniment au fost prezenți peste 450 de invitați, inclusiv renumiți medici români precum Prof. Dr. Irinel Popescu și Prof. Dr. Vlad Brasoveanu. De asemenea, evenimentul a fost onorat de prezența Dnei. Senator Nicoleta Pauliuc, care a contribuit la stabilirea Zilei Naționale a Supraviețuitorilor de Cancer.

Dr. Zamfirescu, într-o declarație emoționantă, a accentuat misiunea unică a Asociației Zetta: “Ne dedicăm unei singure misiuni, dar una deosebită – asigurând accesul la servicii medicale de calitate pentru cei mai puțin norocoși. Momentul decernării Premiilor pentru Excelență Medicală și Implicare Umană este unul plin de emoție și speranță, încurajându-i pe tinerii medici să aspire la standarde înalte în sistemul medical românesc”.

Citește întregul articol