In data de 26 februarie 2019, pe scena Hollywood Multiplex, din Bucuresti MALL, Asociaţia Zetta, în parteneriat cu Clinica Zetta, Hollywood Multiplex, Apa Aura si iabilet.ro, a organizat evenimentul
LOVE Z-ONE, Concert caritabil sustinut de artistii Connect-R si RaluK.

Cei doi artisti au sustinut un recital de 2 ore, iar banii stransi din vanzarea biletelor au mers in contul Asociatie Zetta cu scopul de a oferi sprijin copiilor si adultilor cu situatii sociale precare si diagnosticati cu patologii complexe, pentru a putea beneficia de interventii chirurgicale complexe, dintre care mentionam:
Reconstructii in urma cancerului de san – la femei;
Paralizia de Plex Brahial – la copii si adulti (pacienti dupa accidente rutiere-montane etc);
Malformatii congenitale –faciale-membre-corp;
Sechele post-combustionale, care necesita operatii reconstructive, etc.

Concertul face parte din campania “Zetta – Ajuta-ne sa ajutam!”, demarata in luna septembrie a anului 2018, impreuna cu Andreea Marin.

Le multumim tuturor pentru implicare, impreuna reusim sa schimbam vieti!

Impreuna reusim sa strangem fonduri pentru a acoperi costul consumabilelor necesare pentru realizarea interventiilor reconstructive complexe de care pacientii au nevoie.

Medicii nostri duc binele mai departe si pornesc cu incredere pe drumul spre urmatoarele vieti transformate!

Am petrecut o seara minunata alaturi de Raluka (detalii) si Connect-R (detalii) care au sustinut acest concert si au facut o super atmosfera. Sunteti minunati!

De asemenea, dorim sa le multumim pentru sustinere si partenerilor nostri Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Aur’a si iaBilet.ro