Chirurgia plastică nu e de fiecare dată despre înfrumusețare. Uneori, cazurile noastre sunt cutremurătoare.

Azi, Dr. Dragoș Zamfirescu încearcă să facă din nou minuni. Băiețelul în vârstă de 10 ani visează la o viață normală, iar în preajma Sărbătorilor de iarnă echipa Zetta și-a propus să îi arate magia Crăciunului.

Băiețelul s-a născut cu o malformație la ambele picioare, pricinuindu-i suficiente probleme. Pentru frageda vârstă pe care o are, a ajuns să poarte mărimea 45 la încălțăminte. Laba piciorului fiind mult mai mare decât era optim pentru vârsta lui, i-a îngreunat activitatea zilnică. Despre o partidă de fotbal cu prichindeii de vârsta lui nici nu mai poate fi vorba.

Joi, 17. 12. 2015, a avut loc prima intervenție la piciorul drept, urmând în viitorul apropiat și operația la celălalt picior. Micuțul pacient se simte bine în acest moment, așteaptă să treacă perioada critică ca să se poată bucura de spiritul sărbătorilor în sânul familiei.