Cum te putem ajuta? 2019-05-22T09:43:45+00:00

Cum te putem ajuta?

Operatii probono de chirurgie reconstructiva prin Asociația Zetta

Majoritatea medicilor Clinicii Zetta realizează consultatii si operatii Probono de chirurgie reconstructiva. In fiecare a treia vineri din luna Dr. Zamfirescu operează un număr de operații probono de chirurgie reconstructiva. Aceste operații se stabilesc prin programare, iar pacienții sunt selectați de Dr. Zamfirescu in urma consultațiilor probono de chirurgie reconstructiva in prima vineri a fiecărei luni.

Toate consultațiile realizate prin Asociația Zetta sunt gratuite.

Toate operațiile realizate prin Asociația Zetta sunt realizate probono de către medicii Clinicii Zetta (sunt gratuite din punct de vedere al manoperei medicilor). In funcție de veniturile totale pe familie, costurile operațiilor pot fi suportate total sau parțial de către Asociația Zetta.

Cine beneficiază de sprijinul Asociației Zetta?

Beneficiarii sprijinului Asociației Zetta sunt persoane care au diferite probleme medicale ce țin de Chirurgia Plastica si Microchirurgia Reconstructiva, si ale căror venituri se încadrează sub anumite praguri valorice.

Persoane si familiile care au venituri sub 200% din venitul minim pe economie 2080 Ron salariu brut (net 1263 Ron) beneficiază de acoperirea integrala a costurilor operației:

• Persoana singură venit sub 480 Euro
  • Familia formată din 2 adulți fara copii venit sub 650 Euro
  • Familia formată din 3 persoane venit sub 960 Euro
  • Familia formată din 4 persoane venit sub 1250 Euro

Familiile și persoanele singure ale căror venituri se situează sub nivelul lunar net al venitului din tabelul de mai jos beneficiază de o reducere de 66% din costurile totale ale intervenției:

• Persoana singură venit sub 650 Euro
  • Familia formată din 2 adulți fara copii venit sub 900 Euro
  • Familia formată din 3 persoane venit sub 1200 Euro
  • Familia formată din 4 persoane venit sub 1500 Euro

Orientativ, preturile pentru operațiile reconstructive, sunt prezentate in tabelul de mai jos (AG = anestezie generala, IV = anestezie intravenoasa, AL = anestezie locala):

Durata operatie AG IV AL