Ionut are 12 ani si a venit de la Suceava, impreuna cu mama si fratele lui geaman, sa ii intalneasca pe doctorii de care a aflat ca fac minuni pentru cei greu incercati de soarta.

In urma cu 4 ani, pe cand Ionut si fratele lui, Cosmin, aveau 8 ani, un incendiu care s-a declansat de la soba i-a surprins in timp ce dormeau, in casa.

Familia a sarit imediat in ajutorul copiilor, insa acea fractiune de secunda a fost suficienta sa ii afecteze le provoace arsuri grave pe intreg corpul. Cosmin este considerat norocos, daca putem spune astfel, intrucat arsurile sunt intr-o proportie mai mica a scapat mai usor, cu arsuri mai mici, in schimb Ionut a fost afectat pe toata zona fetei, dar si pe maini.

Au mers atunci la urgenta, si de atunci au avut loc 6 interventii care sa amelioreze situatia baietelului.

“Este copil si sufera, ma doare inima cand il vad asa. Copiii la scoala il striga . El este curajos si nu se lasa afectat.

Merita sa continui sa incerc, poate gasim o rezolvare si, printr-o minune, o sa fie mai bine”, ne marturiseste mama baieteilor, greu incercata de soarta.

Si asa l-am cunoscut si noi, curajos si increzator, cu zambetul pe buze, incercand insa sa isi ascunda manutele.

Cei doi frati au fost foarte incantati ca poza lor va ajunge la Andreea Marin si ca ea, impreuna cu oamenii care sunt alaturi de Asociatia Zetta, ii vora ajuta sa isi indeplineasca visul, acela ca Ionut sa fie bine.sa isi trateze suferintele fizice si astfel sa devina copilul plin de viata si jucaus care era inainte de accident.

Este atat de usor sa faci bine in jurul tau! Sunt atat de multi oameni care au nevoie ca noi, cei din jurul lor, sa fim empatici si sa ii sustinem, asa cum putem, pentru a avea o viata mai buna!

VREAU SA MA IMPLIC