/Asociatia Zetta – Evenimente
Asociatia Zetta – Evenimente 2018-05-11T14:01:37+00:00

Asociatia Zetta in parteneriat cu Fundatia Daniel Murariu au organizat in data de 08 Mai 2018 la București, Conferinta pe teme de Chirurgie Plastică și Reparatorie, susținută de doi reputați chirurgi și profesori de la Departamentul de Chirurgie Plastică a Universități Texas și de la MD Anderson Cancer Center din Houston (USA).

Profesorii americani Peirong Yu și Rene D. Largo au abordat subiecte precum reconstrucția de sân, reconstrucția de mandibulă, de trahee sau faringo-esofagiană.

Evenimentul s-a bucurat de o participare numeroasa atat din partea chirurgilor plasticieni cat si din partea tinerilor studenti la medicina , pentru care a reprezentat o oportunitate unica de a asista la prelegerile unora dintre cei mai renumiti chirurgi plasticieni din lume.

La inițiativa doamnei Dr. Ina Petrescu, Asociația Zetta a celebrat in data de 10 martie feminitatea și victoria doamnelor trecute prin cancerul de sân în lupta cu boala, cu prejudecățile societății, în lupta cu impedimentele de care s-au lovit în procesul de reconstrucție și de simetrizare a sânului. Ne-au fost alături prietene de la Asociația Mame și de la Fundația Regina Maria.

Mulțumim de asemenea pentru găzduire și generozitate celor de la Muzeul Satului!

Felicitam încă o dată participantele acestui eveniment! Sunteți înfloritoare, doamnelor!