/Asociatia Zetta – Evenimente
Asociatia Zetta – Evenimente 2018-07-26T10:16:14+00:00

Daruieste sanatate prin Miscare

In data de 21 Iulie 2018, medici si pacienți, părinți si bunici, vicecampioni mondiali in sport si campioni internaționali in arta dansului pe role, educatori si copii, kinetoterapeuti si antrenori de fitness, ne-am identificat gratie tricoului alb cu palme deschise in dreptul inimii, ne-am unit harul si dorința de a ajuta si am reușit prin voie buna, sport si relaxare sa strângem o suma importanta de bani si suficiente emoții pozitive pentru a continua sa oferim operații gratuite pacienților Asociației Zetta.
Multumim pentru sprijin si implicare partenerilor nostri:
– Primăria Mogoșoaia pentru găzduire in minunatul parc pe care il detine
– Active Life pentru momentele terapeutice oferite participanților
– Ramonei Farcău pentru lecția de handbal si dragoste de semeni pe care ne-a predat-o cu ocazia acestui eveniment
– Elizei Luca si lui Bogdan Neculai, pentru febra musculara de a doua zi
– Inulta pentru donația generoasa
– Matei International School pentru răbdarea , talentul si voioșia cu care i-a întreținut pe micii participanți
– Vlad Mihnea si Pahontu Georgian de la Scoala de role & ICP, pentru entuziasmul cu care ne-au initiat in secretele mersului pe role
– Societatea Studențeasca de Chirurgie din Romania , pentru ca au răspuns prompt solicitării noastre si ne-au acordat un ajutor prețios in gestionarea evenimentului
– Radio Itsy Bitsy pentru minunata promovare pe care ne-au facut-o in saptamana premergătoare evenimentului
O mulțumire speciala pentru echipa de profesioniști de la Aly Media,care ne sprijină necondiționat inca de la înființarea Asociației Zetta, pentru prezenta numeroasa la eveniment!
Multumim tuturor participanților pentru o zi de neuitat!

Serile “Zetta Art”

14 Iunie Health & Art

In data de 14 Iunie, Asociatia Zetta gazduita de Galeria de Arta Alexandra’s a lanasat conceptul ”Serile Zetta Art”.,

O seara caritabila de socializare pentru profesionisti din lumea medicala care s-au bucurat de o atmosferă relaxată, dublată de entuziasmul revederii unor prieteni dragi și colaboratori neprețuiți.

Îi mulțumim scriitorului Bogdan Stoica pentru maniera profesionistă cu care a condimentat evenimentul, gazdelor de la Galeria Alexandra’s pentru că ne-au făcut să ne simțim ca acasă, partenerilor noștri Aqua Carpatica și Kvint, grație cărora ne-am alintat cu băuturi de excepție, precum și soliștilor Sorina Rotaru&Alexandru Ungureanu care ne-au încântat cu interpretarea desăvârșită.

Fondurile provenite din achiziționarea biletului de participare au fost donate Asociației Zetta, pentru a putea continua seria intervențiilor reparatorii și reconstructive pro bono programate pentru perioada următoare. Mulțumim medicilor prezenți pentru că au răspuns invitației noastre!

1 Iunie Ziua Copilului

In data de 26 Mai 2018, Asociatia Zetta si-a sarbatorit micii pacienti cu ocazia zilei de 1 Iunie,

Ne-am bucurat alături de micii noștri pacienți de vreme bună și de clipe minunate petrecute laolaltă, ne-am amuzat cu piesa ”Alice în Țara Minunilor” pusă în scenă de Compania de teatru Easy Play, am meșterit, am desenat, am admirat lucrările copiilor de la Liceul Tonitza și am descoperit, împreună, puterea darului unui copil către alt copil.

Participanții la eveniment au putut cumpăra lucrările expuse de elevii Liceului Toniza, dar și obiectele donate de copiii de la Grădinița lui Matei, jucării croșetate donate de o pacientă a Asociației Zetta și bijuterii realizate cu aceeași îndemânare cu care îngrijește pacienții, de minunata noastră asistentă Mona!

Fondurile strânse cu acest prilej vor fi destinate achiziționării materialelor medicale atât de necesare pentru intervențiilor pro bono realizate de către medicii Clinicii Zetta.

Mulțumim partenerilor noștri: Muzeul Satului din București, Compania de Teatru Easy Play, Grădinița lui Matei și Liceul de Arte Plastice ”Nicolae Tonitza”, pentru implicarea lor, pro bono, în acest eveniment!

8 Mai Conferinta Chirurgie Estetica si Reconstructiva

Asociatia Zetta in parteneriat cu Fundatia Daniel Murariu au organizat in data de 08 Mai 2018 la București, Conferinta pe teme de Chirurgie Plastică și Reparatorie, susținută de doi reputați chirurgi și profesori de la Departamentul de Chirurgie Plastică a Universități Texas și de la MD Anderson Cancer Center din Houston (USA).

Profesorii americani Peirong Yu și Rene D. Largo au abordat subiecte precum reconstrucția de sân, reconstrucția de mandibulă, de trahee sau faringo-esofagiană.

Evenimentul s-a bucurat de o participare numeroasa atat din partea chirurgilor plasticieni cat si din partea tinerilor studenti la medicina , pentru care a reprezentat o oportunitate unica de a asista la prelegerile unora dintre cei mai renumiti chirurgi plasticieni din lume.

10 Martie Celebram feminitatea

La inițiativa doamnei Dr. Ina Petrescu, Asociația Zetta a celebrat in data de 10 martie feminitatea și victoria doamnelor trecute prin cancerul de sân în lupta cu boala, cu prejudecățile societății, în lupta cu impedimentele de care s-au lovit în procesul de reconstrucție și de simetrizare a sânului. Ne-au fost alături prietene de la Asociația Mame și de la Fundația Regina Maria.

Mulțumim de asemenea pentru găzduire și generozitate celor de la Muzeul Satului!

Felicitam încă o dată participantele acestui eveniment! Sunteți înfloritoare, doamnelor!

x