Asociatia Zetta 2018-04-04T14:40:39+00:00

Asociatia Zetta

Asociatia Zetta este o asociatie neguvernamentală, apolitică, non-profit, de interes general infiintata cu scopul de a oferi sprijin copiilor si adultilor cu situatii sociale precare si diagnosticati cu patologii complexe, pentru a putea  beneficia de  interventii chirurgicale complexe, dintre care mentionam:

• Reconstructii in urma cancerului de san –la femei
  • Paralizia de Plex Brahial – la copii si adulti (pacienti dupa accidente rutiere-montane etc)
  • Malformatii congenitale –faciale-membre-corp
  • Sechele post-combustionale, care necesita operatii reconstructive.
  • Accidente casnice si de munca care necesita operatie complexa de replantare realizata sub microscop pe durata a 8-12 ore
  • Redare functionalitate membru superior- chirurgia mainii
  • Refacerea zambetului facial – in urma paraliziei, traumatismului
    de nerv facial
  • Reconstructii post cancer–din zona orobuco -maxilo- faciala

Pe langa aspectul medical care reprezinta scopul principal al Asociatiei Zetta, aceasta isi propune:

• Sustinerea educatiei prin sprijinirea studentilor la medicina si a tinerilor medici rezidenti talentati, in vederea accesului la diferite programe de instruire continuua si a dezvoltarii profesionale in domeniul CHIRURGIEI PLASTICE si MICROCHIRURGIEI-RECONSTRUCTIVE.
  • Sustinerea activitatii de Cercetare stiintifica prin continuarea proiectelor derulate deja de unul dintre membrii fondatori, si anume LMS PLASTIC SURGERY CLINIQUE- Clinica Zetta. Printre acestea mentionam proiectul Zetta Skin (suporturi inteligente bioactive pentru tratamentul personalizat al plagilor cutanate acute si cornice) si Biocond Nerv (regenerarea nervilor afectati), cel din urma medaliat cu medalia de aur in anul 2013 la Bruxelles.